Ngidam: gawan bayi

“Bah, ntar pulang cepat ya…!” akone bojoku sing lagin gidam. Ning…..mbareng tekan ngomah, “Bah, jangan deket2…sebel nih ngliatnya.” Wah jan…bedo uadoh tenan. Opo ngono kwi yo ngidam ki? Perasaan biyen ngidam Salma ora ngono. Ooo….bayine lanang iki paling….. Emang bedo adoh ki, saiki malah aben dino mesti nganggo mutah. Jare dokter sih biasa wong ngidam, dadine yo piye meneh. Gur kudu dilakoni.

Bareng ngono iki kan wis poso, lan sedelok meneh bodo. Lha nek bodo kan biasane mesti ono acara mudik. Trus…nek ngene terus piye. Mosok nang perjalaan muntah ak..ok..ak..ok..koyo wong mabuk. Ngko malah ndarani wong katrok ra tau peknik trus mabuk..hahaha…

Malah bingung iki. Opo manut petunjuk primbon karangan Ki Panjul Digajul Njegadul ning halaman loro, bab loro, pasal loro, baris ke loro seko ngisor sing unine coba takono Tekek, “Kek…apike mudik ora yooo..?” Ngko lak trus njawab, tekeeeek……tekeeeek… ….tekeeeeekkkkk ….tekeeek …tekeeek…tekkeeek….tekkeekkkk…tekkeeeeek….tekeeek….

Waduh…wis ping piro mau le muni tekek, hahaha…….tekeke bingung berartiiiiiii…………….. Tekeke ora sangu kalkulator siihhh!!


Archives

Categories

IP

Stats

  • 299,075 hits
Bookmark and Share

%d bloggers like this: