Ning tawang ono lintang

 pict1993.jpg

Yen ing tawang ono lintang

Yen ora komanan ora madang.

Lha piye le arep madang wong segone entek. Tanggal tuo ngene mangsane kurang sego, mending nggo tuku susu anake. Lha trus piye? Paling penak yo gur nonton lintang kuwi. Tengah wengi, mlaku-mlaku ning sawah, ngrokok lintingan, wahhhh……..merdeko rasane.

Lha nek sesuk esuk? Yo embuh, urusan mburi. Ngenteni mbengi meneh wae, kan iso nonton lintang meneh.

3 Responses to “Ning tawang ono lintang”


  1. 1 kimi July 27, 2007 at 5:04 pm

    Hahaha….njembarke wae yuuukk….

    # yuuuukk…..

  2. 2 reeyes August 6, 2007 at 4:14 pm

    yo..ndelok lintang wae aben wengi, sopo ngerti ketiban lintang tenanan..

  3. 3 paul_coz07 September 4, 2007 at 6:48 pm

    kekkekekekekkkeke……
    Lintange panjer Rino Kuwi Bang Mall…..
    Ono-ono wae parikanne kek….tekan bab lintang lan madang…
    kekkekkekekk

    # Lagi error mungkin waktu posting


Comments are currently closed.



Archives

Categories

IP

Stats

  • 299,075 hits
Bookmark and Share

%d bloggers like this: