BOBI

Nang kono bingung nang kene bingung, nang ngendi-ngendi bingung golek cewek. Pengine duwe 5 neng ra wani nggodho…hahahahaha… nyerak wae ora wani. Yo kuwi sing jenenge Bobi alias Boyo Bingung.
Moro nang mbah dukun kono, mbah dukun kene, nek jenenge Bobi yo tetep Bobi. Padahal 10 dukun wis diparani, jimat’e pating trembel. Ono sing nang dompet, ono sing dikalungke, ono sing dipangan (koyo ngombe obat wae, hehe) tetep wae ra wani ro cewek.

Si Bobi iki pengin kawin, ono 5 cewek sing mlebu kategorine. Piye carane angen-angene iso kesampeyan?
Rasah nang dukun, rasah ngombe obat, rasah poso mutih segala macem. Paling gampang, ngomong wae….MBOOOOKKK……!!!!! AKU NJALUK KAWIN MBOOOKKK!!!!!!


Archives

Categories

IP

Stats

  • 299,075 hits
Bookmark and Share

%d bloggers like this: